למה כולכם בדיוק בטוחים שצינטור ו/או ניתוח מעקפים ו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/04/2007 | 02:23 | מאת: ליאור רוגובסקי

10 אפריל 2007 02:01 בלילה. שלום רב, אבא שלי לא יכל ללכת 250מ' לפני מספר שבועות (וזאת לאחר כמעט שנה שהיה בתרגילים בשיקום לב...עליהם שילם ממיטב כספו). פתאום הבנתי שזה הכל בולשיט שכל הצינטורים וכל הסייפרים וכל הניתוחים זה רק לטפל בבעיה הספציפית - בסימפטום אבל לא בגורם שגורם לסתימות ולכל יתר הדברים הלא נעימים. בארבע השנים האחרונות אבא עבר צינטורים עם סטנטים וסייפרים שלא עזרו בשורה הסופית - אבא עוד לא בן 55 ויתר על כן בצינטור הראשון שעבר כמעט הרגו אותו עקב רשלנות רפואית - הקפיץ ברח לרופא, אבא שלי לא מאלו שמתלוננים ותובעים. ובמקום שהרופא ייקח אחריות הוא האשים את אבא שלי. ראיתי גם תגובות של רופאים שמתארים שזה מקרה אחד לאלף... אחד לאלף אבל אצלי זה קרה. ואין כזה דבר צינטור לשם אבחנה, ברגע שהם מוצאים משהו ואומרים לכם אתם לא תהיו במצב של לקבל החלטה (מנסיון של אבא שלי אני מדבר) לא תוכלו ללכת מהבית חולים ולישון טוב בלילה כאשר הרופא יגיד "יש כאן סתימה של 80% וכאן של 90% וכאן כמעט 100% אני ממליץ עכשיו לבצע ניתוח מעקפים/סייפר/סטנט). אבא עבר בסוף צינטור נוסף אצל פרופסור מאוד ידוע ושילם על כך הרבה מאוד כסף כדי שיכניסו לו סייפר (משהו יקר שהיה אמור לעזור על פי הרופאים המומחים). בסוף זה גם לא עזר כי כעבור זמן לא רב אבא שוב הגיע לבית החולים ומצאו לו שוב סתימות. כרגע לאבא יש 3 סטנטים, סייפר אחד ובלון. הרופאים לפני כחודש וחצי שוב המליצו לאבא לעבור "צינטור - הפעם זה כנראה ניתוח מעקפים ובמקרה הטוב זה יהיה סייפר/סטנט" ... הצעתי לאבא שלי לפני שהכל החמיר לקחת משהו והוא התעלם ממני בזילזול ואמר לי "אל תבלבל לי ת'מוח". רק כאשר כבר כל הסימנים והבדיקות הראו שהוא בדרך לעוד צינטור או לניתוח מעקפים הוא הסכים לקבל את מה שהצעתי לו ("אין לי מה להפסיד") נתתי לו משהו לפני מספר שבועות שתוך מספר ימים בודדים שיפר בצורה ניכרת את תפקודו (זה לא פסיכולוגי כי אבא לוקח המון תרופות להורדת כולסטרול ולחץ דם כל בוקר במשך שנים והם לא עזרו, אפילו דיאטה לפי סוג הדם עזרה לתקופה רק ששמר ואח"כ שוב הכל עלה כי כמה אפשר לשמור). אחרי שאבא לקח במשך שבוע וחצי הוא הפך מאדם שלא יכל לזוז 250 מ' לאדם נמרץ, ועבר גם את מבחן המאמץ בתוצאה הטובה ביותר מאז ומעולם. אם זה נשמע לכם מופרך בכיף תתעלמו ממני ואני גם מציע שלא תטרחו לצלצל. אם אתם רצינים ורוצים לנסות מינימום לשלושה חודשים (זה הזמן שזה אמור להשפיע, אבא שלי מקרה מיוחד) פנו אלי. אני לא הולך להילחם בהתנגדות של אנשים למוצר. מי שרוצה שייקח מי שלא לא. המוצר 10 שנים בארץ. 16 שנים בעולם ולא הייתה כל תביעה נגדו עד היום. חבל שלא ידעתי על קיומו לפני 5 שנים. גם אני הייתי סקפטי - אם הוא כל כך טוב איך לא מפרסמים אותו?! אז הנה אני מפרסם אותו. הוא לא מרפא, הוא לא תרופה. והוא לא במקום תרופה או מאכל אבל לאבא שלי הוא עזר. וחשוב לציין שאין לו ריאקציות ותופעות עם תרופה כלשהי. הגוף של כל אחד מאיתנו הוא היחיד שיכול לרפא את עצמו. זה החיים שלכם לא שלי. אני מציע אתם יכולים לבחור אם כן או לא. הרופאים כאן מפחדים פחד מוות מלהציע דבר כזה או אחר בגלל שהם לא רוצים שיבלבלו להם את השכל ויהפכו אותם לסוכני בריאות. כמו כן, הרופאים מקבלים קצת יותר לכיס שלהם מכל צינטור וכל ניתוח שהם עושים. אני מאמין שאתם יודעים וזה לא הפתעה בשבילכם. אני ישיר איתכם כי הבנתי לתדהמתי שיש אנשים שמציעים להם כרטיס כמעט חינם להמשך חיים טובים והם סקפטים (אני הולך כ- 17-18 ק"מ לפחות פעם בשבוע מלגרדיה בת"א לביתי בפתח-תקווה וראיתי עד כמה לאנשים "חשוב" מהבריאות שלהם, או ליתר דיוק כמה הסקפטיות הורגת אותם חיים - אבא שלי היה אחד מהם עד שהתעורר למזלי בזמן). אני מחובתי המוסרית משתף אתכם. מי שרוצה שינסה מי שלא לא צריך. אם אתם רואים שאני עושה עליכם כסף או שרלטן אל תבואו תחסכו לי ולכם אי נעימויות. אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם מבלבלי מוח למינהם או מתחקרים/מתעניינים. תהיו איתי אמיתיים לא חרטטנים. בברכת שבוע טוב. בריאות וכל טוב. ליאור רוגובסקי. ביאליק 26 פתח תקווה. מיקוד: 49351. טלפון: 03-9341782.

10/05/2007 | 22:59 | מאת: רונן

לליאור השרלטן אולי תחשוף את עצמך ותציין שאתה משווק "תרופה" טבעית בשם אינטרא". יש לך רצון להרוויח על חשבון אחרים ולכן אתה תוקף את הרפואה הרגילה!!! וחבל שאתה מוכר תיקוות שוא לאביך!!! כנראה כסף באמת מסנוור.......

23/05/2007 | 12:27 | מאת: ליאור רוגובסקי

כל מי שחושב שאני שרלטן, מוזמן בכיף לחשוב כך. איך שאמרתי פעם, אני לא נלחם בהתנגדותם של אחרים ומשמיצים כלשהם. יש מחקרים רבים ולא קשורים אחד לשני המתארים השפעות חיוביות בנושא, אתם יכולים לומר כל דבר וכל השמצה עלי. חבל שבאמת ישנם אנשים שהכסף מסנוור אותם וממש כואב להם להשקיע במקומות הנכונים. במקום להשקיע בחיוב ולגרום להבדל באיכות חייהם של בני האדם הם פשוט יוצאים חוצץ עם מלא אוויר חם ורעשים רק כדי למלא אחר האינטרס הפרטי שלהם או הסיפוק של עצמם. אני מאחל לכל בית ישראל חג שבועות שמח.