ריטלין ופילות גופנית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

31/03/2007 | 21:55 | מאת: עופר

ד"ר שלום אנ בן 34 בריא בדרך כלל. מתחיל טיפול בריטלין. אני עוסק בספורט אינטנסיבית להנאתי: 3 פעמים בשבוע חדר כושר+ 3 פעמיםבשבוע ריצת 10 ק"מ . שאלתי היא האם זה שילוב מסוכן שעלול ליצור הפרעת קצב? האם עלי לוותר על אחד מהשניים? מה לעשות? אציין שאבא שלי סובל מפרפור פרוזדורים כרוני ונוטל קומדין . תודה על תשובה. עופר.

07/04/2007 | 18:28 | מאת:

ריטלין יכול לגרום לעליית דופק או\ו ל"ד. ההשפעה תלוייה גם במינון. מציע להמשיך בפעילות הגופנית ולעקוב אחר ה"ל תודה