פעימות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/03/2007 | 11:11 | מאת: גילגול

בת 33. בריאה בד"כ. מטופלת בסימבסטטין 20 מ"ג בגלל כולסטרול גבוה (משפחתי). לפעמים מרגישה מעין קפיצה, כמו פעימה אך לא בחזה אלא מאחור מתחת לכתף השמאלית באזור הצלע השמאלית מאחור, באזור הגב או בשכם או מתחת לבית השחי בחלק הקשה שבהמשך לקו החזה. זה מזכיר קפיצה של שריר כמו שקורה לפעמים ברגליים. האם זו יכולה להיות פעימה מוקדמת או פרפור או שזה קשור לשרירים? זה קצת מלחיץ למרות שלא נלוות לתופעה זו סימפטומים נוספים מלבד הלחץ והבהלה שלי. תודה רבה

04/04/2007 | 23:32 | מאת:

קשה לאמר מה הגורם, המיקום לא אופייני לתחושות הנגרמות ע"י פעימה מוקדמת. ניתן לבצע הולטר על מנת לשלול זאת תודה