קולסטרול נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/03/2007 | 15:13 | מאת: איציק

בטעות שרשרתי את השאלה לפניה קודמת של מישהי אז אני רושם אותה שנית: בפברואר 07 קבלתי בדו"ח המעבדה שהכולסטרול שלי הוא 212 , הטוב - 37 והרע 132, טריגלצרידים - 214. בסוף פברואר עקב כאבים בחזה צונתרתי פתחו לי חסימה אחת עם סטנד ואחד מהכדורים שקיבלתי הוא הסימוביל 60 מ"ג. ב 20.3 ביצעתי בדיקת דם חוזרת כשהתוצאות הן: כולסטרול - 115 , הטוב - 33 והרע 55 טריגליצרידים - 135. עכשיו שני ערכי הכולסטרול הינם מתחת לנורמה. שאלתי - מה משמעות ירידת הקולסטרול הרע מתחת לנורמה, האם ירידת הכולסטרול הטוב הינה פועל יוצא מירידת כל הכולסטרול כתוצאה מהכדורים שלקחתי (רק 3 שבועות) וזאת למרות שהתחלתי ללכת כמעט כל יום 40 דקות.

27/03/2007 | 00:41 | מאת:

סימוביל מוריד רמות שומנים. פרופיל השומנים שלך מאוזן היטב תודה