דופלר - מישהו יכול לעזור לנו בבקשה בפיענוח הבדיקה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

22/03/2007 | 22:44 | מאת: שולה

קיימת הצרות המודינמית פחות מ255 בביפורקציה. ע"י רובד מסוייד. אין לזהות כיב. שמאל קרוטיס: קיימת הצרות המודינמית פחות מ25% בביפורקציה. פחות מ25% בעורק הפנימי. ע"י רובד מסוייד. אין לזהות כיב. משני הצדדים הצרות קלה בביפורקציה. משמאל הצרות קלה בעורק הפנימי. תוכלו בבקשה להגיד לנו מה זה אומר? תודה רבה.

27/03/2007 | 00:40 | מאת:

הצרויות קךות בלבד. אין צורך בכל התערבות. יש להקפיד על טיפול בגורמי סיכון לטרשת עורקים וביחוד איזון ל"ד תודה