מחלת קאוואסקי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

20/03/2007 | 11:07 | מאת: ערן

כאשר יש לאדם מחלת קאוואסקי האם זה נכון שיש לו רק 10 שנים לחיות ? וכמה פעמים הוא יכול לקבל את ההתקפים ? ואיך המחלה משפיעה על האדם חוץ מהבעיה של עו?ר?ק כ??ל?יל?י

26/03/2007 | 23:47 | מאת:

1. לא, עם הטיפולים המודרניים שיעור ההחלמה עם מיעוט סיבוכים עלה מאוד 2. התקפים חוזרים של המחלה לא שכיחים אבל לעיתים יש ארועים הנובעים מסיבוכים של המחלה כמו התקפי לב על רקע הפגיעה הראשונית בעורקי הלב 3. המחלה יכולה לערב אברים רבים כולל מפרקים, עור, מערכת עיכול ועוד תודה