הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

21/10/2006 | 22:15 | מאת: שלמה

בגלל הפרעות קצב תכופות ופלאטר עברתי אבלציה. שאלתי היא האם צריך להמשיך ולקחת דראלין. לקחתי דראלין לפני האבלציה במינון של 20 מ"ג שלש פעמים ביום. רופא אחד אמר לי להמשיך בדראלין ורופא שני אמר לי שאני יכול להפסיק.

31/10/2006 | 00:17 | מאת:

אם האבלציה היתה מוצלחת ואין עידות למשל בהולטר לאירועים חוזריםהרי אין צורך בהמשך טיפול תרופתי תודה

14/11/2006 | 21:06 | מאת: מוטי

ביצעתי בדיקת א,ק,ג ונאמר לי לפנות לקרדייולוג בגלל שיש לי פעימה מקדימה ,שאלתי ממה זה יכול לנבוע ,כל חיי עסקתי בספורט ,גילי 53 ובבדיקת א,ק,ג לפני שנה לא היתה כל בעיה ,עד היום חוץ מחולי עונתי לא היתה לי שום בעיה,