שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

21/10/2006 | 19:29 | מאת: נפתלי

שלום ד"ר. בהמשך לשאלתי הקודמת לרמת הסוכר שלי אבקש לשאול שאלה נוספת . רקע : עברתי 2 אוטמים בהפרש של 10 שנים ומבחינת שומנים אני מאוזן ומגיע לתוצאות המטרה , שומר על דיאטה ומבצע פעילות גופנית . אבל - בבדיקת דם ל- GLUCOSE התוצאה תמיד בגבול העליון 101-103-106 בבדיקת דם HEMOGLOBIN A1C התוצאה הייתה 5.9 כאשר התחום הוא 4.5-5.7 מה דעתך האם עלי לקבל טיפול תרופתי עקב תוצאות הלו ובמיוחד עקב הרקע שלי . המליצו לי לקחת בזמן האוכל PRANDASE - מה זה ? תודה

31/10/2006 | 00:15 | מאת:

להערכתי מדובר בסכרת גבולית המאוזנ ע"י טיפול בדיאטה ופעילות גופנית. כדאי להתיעץ עם אנדוקרינולוג האם יש צורך בטיפול תרופתי. תודה