"מרגישה" את הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/01/2004 | 11:53 | מאת: גילה

שלום, אני בת 48, בריאה. לאחרונה אני "מרגישה" את הלב, בעיקר בלילה. (אולי כי אז אני פנויה לשמוע אותו).אין דופק מהיר, אין החסרת פעימה או פעימה מקדימה אלא פעימות חזקות שהן מורגשות ברקות, בעורף, באוזניים. נדמה לי שאחרי אוכל התופעה בולטת יותר. מה יכולות להיות הסיבות לתופעה כזו? מה כדאי לבדוק? תודה תודה

12/01/2004 | 13:57 | מאת:

תחושה של פעימות חזקות היא תחושה מאוד סוביקטיבית,שיכולה לעיתים לנבוע מקצב לא סדיר אך יכולה גם לנבוע ממצבי מתח,חרדה...באם התחושות לעיתים קרובות ומטרידות עליך לפנות לרופא שלך לבדיקה גופנית וא.ק.ג, ובהתאם לממצאים ניתן לשקול ניטור של הדופק במשך 24 שעות. אשמח לעמוד לשירותך. שיווק אסותא - 1-800-205-205 או 03-5201507 דר' פוקס- 068-366048