כאבים בחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

09/10/2006 | 01:13 | מאת: יוסי

שלום רב, אני בן 22 בריא בד"כ.אני מרגיש כבר מספר חודשים כאבים בחזה בצד שמאל אשר מקרינים לאזר הגב השמאלי ולפעמים לאזור היד למעלה(לא עד הכף יד). הכאבים חלשים ולעיתים מתחזקים וזה מגיע בהתקפים ועובר לאחר כחצי-שעה. זה קורה אחרי שאני אוכל לפעמים אבל גם סתם ככה. אני לא מבצע שום פעילות ספורטיבית קריטית אבל רוצה להתחיל בכזאת ומפחד שיש לי בעיה שתתגבר עם הפעילות. יש לי ל"ד גבוה בד"כ (130/90) ודופק מהיר (90) במנוחה. לאחרונה ביצעתי בדיקות דם והכל היה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

21/10/2006 | 17:06 | מאת:

הכאבים אינם ממקור לבבי....אבל כדאי להתחיל בבדיקה של רופא המשפחה לראות שאין בעיה אורטופדית ומיד לאחר מכן להתחיל בפעילות ספןרטיבית. מומלץ להתחיל בהדרגה. תודה