לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

20/09/2006 | 17:27 | מאת: שי

אני בן 33 בריא במישפחה אבי עם בעיות לב .שאלתי היא מה לחץ הדם ודופק נורמלי לגילי ובאזה שעות הכי טוב למדוד את לחץ הדם

21/09/2006 | 23:04 | מאת:

ל"ד תקין הוא 80\120. ל"ד גבוה הוא מעל 90\140. ל"ד יש למדוד במנוחה ולאחר ישיבה של כמה דקות ולמדןד 2-3 פעמים ולהתייחס לבדיקה האחרונה בלבד. רצוי לא למדוד מיד עם הקימה משנת הלילה, פרט לכך ניתן למדוד בכך עת. ל"ד צריך להיות בתחומים הנ"ל ללא תלות בגיל (פרט לילדים). דופק תקין במנוחה במבוגר בגילך הוא 60-80 אבל אם אתה עןסק בספורט הוא יעוך ךהיות נמוך יותר תודה

22/10/2006 | 09:58 | מאת: שרה.ל

אני בת 66 ומקבלת כדורים ללחץ דם גבוהה. לפני כחודש עברתי צנטור בקרוטיס עם הכנסת סטנט לכן אני מקבלת למשך שלושה חודשים אספירין פלוס plavix השאלה שלי היא אם המדללי דם יכולים לגרום לי לירידה חזקה של לחת דץ . הירידה מגיעה עד 90-80על 61או 50. עם הרגשה מאוד לא טובה. תודה מראש על תשובתכם