משך מבחן מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

03/09/2006 | 00:01 | מאת: אמנון

עברתי מבחן מאמץ והוא הופסק כרגיל ב90% מהדופק המקסימלי המומלץ, וזה היה כעבור 12.5 דקות. המבחן לא הראה שום בעיות בא.ק.ג, וזה טוב. האם אפשר לקבל אינדיקציה מתוך משך המבחן מה מצב הכושר הגופני שלי (בן 51), בהשוואה לשאר האוכלוסיה באותו גיל, למשל? בתודה.

10/09/2006 | 18:56 | מאת:

12.5 דקות נחשב לזמן טוב אבל זה תלוי בסוג הפרוטוקול שהשתמשו בעת מבחן המאמץ. כמו כן צריך לזכור שהדןפק המקסימלי האמיתי שלך יכול להיות גבוה ממה שמחושב ולכן היית יכול להמשיך בפעילות...כך שהכושר הגופני שלך טוב יותר תודה