הסבר למונחים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

08/10/2003 | 12:45 | מאת: ע.ר.

אני בת ארבעים נשואה+3 . במשפחה היסטוריה של חולי לב, כולל אב חולה. עברתי א.ק.ג. בעקבות כאבים בחזה בכתף ובשיכמה בצד שמאל מלווים בעייפות וכאבים של יד שמאל. כאבים שנמשכים כ-3 ימים. בפיענוח הא.ק.ג. כתב הרופא שהתרשים בגדר הנורמה מלבד IRBBB . אשמח לקבל הסבר מה משמעות המונח IRBBB , (למרות הרופאה פטרה אותי ב"הכל בסדר").

08/10/2003 | 12:52 | מאת: יפית

29/10/2003 | 10:40 | מאת:

ראי תשובתי למשה אורן. IRBBB בדומה, הינו צורה של א.ק.ג שהינה תקינה. הוא מבטא שונות קלה במערכת החשמל בלב שהינה תקינה לחלוטין.