סימנים להתקף לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

05/10/2003 | 13:37 | מאת: מיכל

מה הם הסימנים להתקף לב?

08/10/2003 | 09:31 | מאת:

הסימנים הקלאסים להתקף לב הינם כאב לוחץ במרכז החזה אשר עשוי להקרין למקומות שונים באופן טיפוסי לזרוע שמאל ו/או ללסת . כאב זה פעמים רבות מלווה בהזעה ובתחושת פחד, עם זאת כאב לב יכול להופיע גם במופעים לא אופיניים כמו קוצר נשימה, אובדן הכרה , התקף של בלבול ועוד.

15/11/2003 | 18:37 | מאת: אביגדור

שלום ! האם הקאה + קוצר נשימה + כאבים בצלעות לאדם בן 77 שעבר ניתוח לב - 3 bypass , הינם סימן להתקף לב ? האם האובססיה לכדורגל והלחצים הכרוכים בכך מזיקים לאדם המתואר ? ומה ניתן לעשות עם זה ( מניעת צפייה מלחיצה אותו מאוד !!!) מה תרומת המאמץ שאינו הליכה אלה עבודה פיזית קשה - הרמת משאות וכו... ?