מודאגת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

05/10/2003 | 10:59 | מאת: שיר

שלום רב, אבא שלי לא משתף אותי בדיוק במה שקורה, אז בערך ידוע לי שהוא עבר איזשהו התקף לב קטן (שהוא אפילו לא הרגיש בו) והרופאים הורו לו להתאמץ פחות, להפחית שומנים, וסיגריות ולקחת כדורים מידי יום לדילול הדם. אתמול בבוקר הוא פתאום חש בחולשה ובסחרחורות, והיה לו קר. הוא לקח את הכדורים, שתה מים עם מיץ לימון והרגיש טוב יותר, אבל אותי זה עדיין מדאיג, מה עליי לעשות במצב כזה? והאם יש סיבה לדאגה? תודה שנה טובה וגמר חתימה טובה

09/10/2003 | 07:53 | מאת:

קשה להסיק מהפרטים מה הבעיה . אם אבא עבר ארוע לבבי קטן והוא עדיין סובל יש מקום להתייעץ עם רופא קרדיולוג מומחה וכן לשקול לעבור צינתור שידגים את הבעיות בלב ויאפשר פתרון מתאים.