מהו MEAN בל.ד? מה המספר אומר?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

04/10/2003 | 06:42 | מאת: אורי

ובבקשה - אינני רוצה לדעת את הנוסחא לחישובו - רק- מה המספר אומר? למה צריך אותו? תודה.

13/11/2003 | 10:32 | מאת:

זהו לחץ דם ממוצע ויש קשר בינו לבין פרוגנוזה (קרי " מה יהיה איתי דוקטור).

15/11/2003 | 19:02 | מאת: א.כ.

ד"ר רוזנשיין - תודה על תשובתך. אז מה ההבדל בין זה לבין arrhythmia? האם אריתמיה אינה משמשת לפרוגנוזה - או שמכל אחד מנתונים אלו ניתן להסיק מידע אחר? אני שואל זאת כיון שפיתחנו (בחברה שלנו) מכשיר למדידת לחץ דם באופן רציף ובלתי חודרני; אני יכול להציג בו אריטמיה וגם mean. וחשוב לי לדעת אם אוכל להרחיב את המידע שאני יכול להציע לרופא. מכאן שאלותי. ושוב - תודה על עזרתך. א.כ.