אונן מול TV

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/03/2004 | 23:47 | מאת: בן25

שלום ד"ר אני בן 25 נוהג לאונן מדי יום! השאלה שלי היא לגבי השיטה:אני נוהג לאונן מול TV או מחשב,ורגע לפני שאני גומר אני מחזיק את הפין (ראש) בשתי אצבעות כדי לא להשפריץ וללכלך,ואז אני גומר ונגש לשירותים. האם שיטה זו יכולה לגרום לי לנזק? האם צריך להפסיק עם זה? לאחרונה כשאני מקיים יחסי מין(וגם באוננות) יש לי שפיכה מוקדמת(לפעמים פחות מדקה),האם זה קשור?

21/03/2004 | 17:33 | מאת: ד"ר רן לין

לא ממש נראה לי קשור - בכל אופן לא בקטע הזה מה שאני מציע שאתה תעשה את כל הפעולות הרגילות שאתה עושה למעט זה שתחזיק נייר טואלט ליד הפתח ובעת השפיכה זה יזרום לתוך הנייר מבלי שתעצור. תנסה את זה - זה ימנע בעיות רבות שאין לי חשק כרגע לפרט- אלא אם תגיד שמה שאני מציע לא מצליח לך

23/03/2004 | 14:57 | מאת: בן25

שלום ד"ר תודה על התשובה מה שאתה מציע זה בסדר... אבל מענין אותי איזה בעיות יכולות להגרם(או נגרמו,עשיתי את זה במשך שנתיים בערך)!! למרות שאין לך חשק לפרט :) אשמח אם תוכל לפרט קצת לגבי זה,או תפנה אותי לאתר באינטרנט אם ידוע לך שיאפשר לי ללמוד על בעיות אלו. תודה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים