cialis

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/03/2004 | 23:34 | מאת: Biker

שלום ד"ר אני בן 25 (בריא) שמעתי מחבר על כדור בשם CIALIS האם אפשר לקחת כדור זה ל"שיפור הביצועים" באופן חד פעמי? האם יש תפועות לואי קיצוניות? עבור ערב(8-9 שעות) חד פעמי מה עדיף VIAGRA או CIALIS? תודה

21/03/2004 | 17:35 | מאת: ד"ר רן לין

שניהם בסדר לזמן כזה אם אתה בסדר גמור הייתי הולך על הויאגרה ושובר את הכדור ל4 חלקים - ובמהלך ה-8 שעות לוקח מידי פעם רבע כדור

26/03/2004 | 23:20 | מאת: אבי

לשיפור חיי המין והאהבה!! מוצרים יחודיים ומקוריים. המקום בו תוכלו להזמין מגוון מוצרים ייחודיים ומקוריים לשיפור חיי המין והאהבה והכל בדרך אישית ודיסקרטית. מבצעים מיוחדים – מתנה לכל רוכש על כל הזמנה!!!! www.medi-life.net תנו לעצמכם להנות מעוצמתו של החשק המיני...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים