בן הזוג לא גומר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/06/2011 | 20:46 | מאת: ***

מנסים להיכנס להריון שני ללא הצלחה כמעט שנה..הבעיה שבעלי לא גומר וקיום היחסים מתבצע (ללא הצלחה) בזמן הביוץ. במקרה שלו,הבעיה לא פסיכולוגית, אלה השמנה. הלכנו לייעוץ מיני הוא נמצא בתהליך דיאטה, אך אני לא רואה שיפור משמעותי או מיידי כפי שהייתי רוצה.. מרגישה שהוא לא משתף פעולה וכן עם עצמו ועם היועץ מיני והדיאטן. מתלבטת מה לעשות, אולי להחליף יועץ מיני, למרות שיודעת שהכל בידי בן זוגי.

לקריאה נוספת והעמקה
19/06/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר אילן בירן

לא ברור לי מדבריך אם בעלך סובל מ'שפיכה מעוכבת' כלומר עושה חדירה עם זיקפה אך לא מצליח לפלוט זרע. או שהתכוונת שהוא מאבד את הזיקפה ואינו מצליח להשלים את המשגל. אבחנה זו מאד חשובה כי למיטב ידיעתי שפיכה מעוכבת אינה נובעת ממשקל-יתר. מאידך, פגיעה בחשק המיני וקשיי זיקפה כן עלולים להיות קשורים להשמנה: הורמון הטסטוסטרון נוטה להספג ברקמה השומנית וגורמים גופניים ונפשיים פוגעים בזיקפה. אינני יודע מה אבחן והציע היועץ המיני אליו פנית ואני מציע שתראי לו את תשובתי זו. בהצלחה!

19/06/2011 | 19:40 | מאת: ***

תחילה הסיקפה לא החזיקה מעמד יותר מ2 שניות לאחר חדירה, זו הסיבה שהתחלנו טיפו (ניסה לקחת סיאליס של הצליח..), לאחר מכן התחלנו טיפול ובמקביל גם התחיל דיאטה. ירד כמה קילו ומאז יש זיקפה ליותר זמן, אך לא תמיד גומר, לפעמים כן לפעמים לא, הוא לפעמים מפחד לנסות כדי לא לבאס ולהתבאס... לי מאוד חשובים חיי מין פוריים, וכעת אני מיואשת שעוד מעט שנה עברה ולא נכנסת להריון. קשה להיות סבלני ולחכות שירד במשקל,לדעתי זו הבעיה,ובינתיים הוא שבוע מעלה ושבוע מוריד ואני מרגישה שכלום אבל כלום לא בשליטתי, וכל הניסיונות לא צלחו:יועץ מיני,דיאטה שלא שווה כי הוא עושה מה שרוצה! לי היועץ המיני אומר סבלנות, ולעודד אותו על כל דבר ומי אותי יעודד????????????!

שלום רב האם היועץ המיני שלכם הוא מטפל מיני מוסמך חבר איט'ם ( אפשר לבדוק זאת דרך אתר איט"ם- האגודה הישראלית של מטפלים מיניים ) שפיכה מעוכבת היא לרוב בעיה פסיכולוגית. האם בעבר בעלך גמר? האם הוא גומר באוננות?אפשר לפתור בעיה זו בטיפול מיני, חשוב שיהיה גם טיפול מיני זוגי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים