צורך מיני מופרז

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/03/2004 | 12:28 | מאת: גלי

לאחונה סיפר לי בעלי שמזה שנים הוא מספק את הצורך המיני שלו באוננות מאחר שיש לו צורך חזק ועז לפרוק את המתח המיני שלו. אנחנו נשואים מזה 11 שנים וחיי המין שלנו תקינים מאוד מהנים. אך לצערו של בעלי אנחנו לא מקיימים מספיק פעמים- פעם או פעמיים בשבוע לכל היותר. הוא טוען שהוא זקוק למספר רב יותר של פעמים לכן הוא מאונן בלי ידיעתי. האם זה נורמלי הצורך הזה? אולי משהו לא בסדר אצלו? עלי לציין שהוא מאוד מכבד את אי רצוני לקיים יחסים ולעולם לא לחץ עלי לקיים איתו יחסים בניגוד לרצוני. אך לאחר ההתוודות שלו, הוא אמר שזה יכול להיפסק אם נקיים יותר פעמים יחסי מין, בתדירות גבוהה יותר.איך עלי להתנהג?

20/03/2004 | 18:49 | מאת: ד"ר רן לין

להתנהג רגיל ולתת לו לעשות מה שהוא רוצה בקטע הזה. אם את חושבת שאת רוצה ויכולה לשתף איתו פעולה גם באוננות - סבבה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים