לפעמים כן ולפעמים לא :(

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/02/2004 | 11:52 | מאת: אנאבל

אני בת 26 ויש לי חבר בן 26 מזה חצי שנה . לדבריו אני הייתי הבחורה הראשונה עימה קיים יחסי מין. כבר חצי שנה שבעת קיום יחסי מין, לעיתים הוא מצליח להגיע לזיקפה ולעיתים לא וגם כאשר הוא כן מצליח להגיע לזיקפה לא תמיד היא מאפשרת חדירה. מה עושים??? אני אוהבת אותו אהבה אמיתית ולא מוכנה לוותר עליו בכזו קלות, הוא מצידו מתרץ את הבעיה בחוסר ריכוז בעת קיום יחסי המין. אותי זה מתסכל מאוד בייחוד מכיוון שאני טיפוס שנהנה מאוד מקיום יחסי מין. אנאבל

18/02/2004 | 15:06 | מאת: ד"ר רן לין

it might be that he is right and it is stress and other behavioral problems also - i would go and do hormonal studies and NPT - that a nocturnal studies to see if there is any organic problems - which i doubt

19/02/2004 | 00:17 | מאת: אנאבל

אני מבינה שעלינו לבצע בדיקות הורמונליות ואולי להתייעץ עם סקסולוג אבל לא הבנתי מה זה NPT אנאבל נ.ב תודה על התייחסותך המהירה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים