בעיה בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/01/2004 | 19:47 | מאת: דייגו

קרה לי כבר כמה פעמים שיש לי זקפה חלשה שיורדת , יש לי זקפה במהלך היום אבל במיטה אני כנראה נלחץ ואז קשה לי , בדר"כ אני צריך עזרה מהבחורה , לפעמים זה עוזר ולפעמים אני יותר מדי מפחד מחוסר הצלחה. שכבתי עם הרבה בחורות לאחרונה וזה קרה פעם אחת ומאז זה חוזר , זה מתסכל אותי , ואני מתלבט מה לעשות. בפעם האחרונה עישנתי גוינט : חשיש וגראס , וזה יכול להיות גם מוריד לי חשק מיני. אבל אני חושב שזה יותר מזה. זה קרה גם בלי זה. למי לפנות , מה לעשות , אני אשמח אם תעזור/רי לי . תודה.

28/01/2004 | 07:49 | מאת: ד"ר רן לין

זה נורא פשוט - אתה נכנסת למעגל סגור של חששות ואתה סוחב את זה למיטה. אתה כבר לא לבד כרגע אלא עם החשש - יעמוד או לא יעמוד. את החשש הזה אתה פשוט צריך להעלים אתה צריך להתנהג בקוליות ולהחליט שגם אם לא יעמוד בפםעם הראשונה לא נורא. לא לשים על זה. וזה יהיה מאיליו כי זה התכונה של העניין ברגע שאתה מתגרה. וברגע שתראה שאכן כן הביטחון יגבר ומאותו הרגע תשבור את המעגל. כמובן אפשר גם בעזרת תרופות לשבור את המעגל ולהחזיר את הביטחון - אבל - תנסה לבד בלי תרופות

02/02/2004 | 14:40 | מאת: ארנון

דר רן ודייגו שלום יש לי תופעה דומה לזה שתיאר דייגו. אני בן 41 ומזה חודש וחצי יש לי זיקפה חלשה שלא מאפשרת חדירה. ניסיתי כמה פעמים ולא הולך.. ניבדקתי אצל רופא כירוג שטען שאין שום בעיה מלבד בקע שלא קשור לעיניין. ביצעתי בדיקות שתן וגם שם לא נימצא דבר. ניבדקתי אצל אורולוג שאמר שאין לי בעיה, ואם אני רוצה אני יכול לקחת ויאגרה. ניסיתי עם ויאגרה 50 מג, לא עזר. ניסיתי 100 מג, גם לא עזר, גם איבדתי את התחושה וגם קיבלתי זיקפה לא רצונית כעבור 4 שעות לערך..הרבה שהאקט המיני הסתיים. דר' , מה אתה מציע לי לעשות? האם בכלל יש טיפול למקרים כאלו? האם קיים טיפול הורמונלי? איזה רופא מטפל בבעיות אלה? מהם הגורמים הנפוצים לתופעה זו? תודה על תשומת הלב.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים