ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/01/2004 | 02:59 | מאת: שלום

ראיתי באתר הרוקחות שויאגרה (סילדנאפיל) נכנסה לסל התרופות של מכבי האם הדבר נכון?

22/01/2004 | 10:38 | מאת: ד"ר רן לין

קשה לי להאמין - אבל אני מאחל לכל מבוטחי מכבי בהצלחה אני יותר מאמין שמה שאתה מתכוון שישנה הנחה למבוטחי המושלם של מכבי

22/01/2004 | 21:08 | מאת: שלום

קודם כל תודה על התגובה המהירה! :-) כנראה שהתבלבלתי בין המושגים, חשבתי שהדבר זהה. עד כמה שאני יודע שאני קונה תרופה דרך הקופ"ח (מכבי) אני משלם על רוב התרופות רק 15% מעלות התרופה. רציתי לדעת האם גם הויאגרה משתייכת לאותם התרופות. ואם לא על איזו הנחה מדובר?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים