יחסים ללא סיפוק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/09/2003 | 21:39 | מאת: לילך

אני נשואה כבר 3 שנים ושוכבת איתו כבר כמעט 8 שנים ולא מצליחה להגיע לאורגזמה מיחסי מין! כשהוא יורד לי אז כן אבל מהיחסים לא! כבר ניסינו הכל וכלום לא מצליח וזה כבר ממש מייאש אותי ומתסכל אותו! למה זה? מה עושים? יש לציין שהוא לא היחיד שלי ואף אחד לא הצליח לגרום לי לגמור מיחסי מין! בהתחלה כן נהנתי והרגשתי שאולי אולי אבל לא! עכשיו אני כבר לא מנסה! ה צ י ל ו

09/09/2003 | 20:04 | מאת: ד"ר רן לין

לא כל כך השטח שלי - ובקטע הזה אני ממש מפנה אותך לסקסולוג מה גם - שאני מבין שאתם כן מנסים את כל הצורות האפשריות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים