שפיכה מוקדמת- שאלה הגדרתית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/05/2006 | 01:06 | מאת: מני

ד"ר רן לין שלום בתהליך המיני יש כמה שלבים: לאחר שהאיבר מזדקף, מתחיל שלב שבו האיבר נעשה רגיש מאוד למגע ולחיכוך ובאיזשהוא שלב מתחיל תהליך שלישי כזה של מין מתח (שאפשר עדיין לעצור אותו) שמתפרק באחת ומכונה אורגזמה. השאלה היא, האם שפיכה מוקדמת היא שפשוט הגירוי מגיע מהר מדי אל ההנאה, והאורגזמה בעצם שווה, והבעיה העיקרית היא חוסר סיפוק של בת הזוג, וחוסר יכולת להנות מן המשחק המקדים? או שבעצם כל התהליך בין תחילת הגירוי לאורגזמה הוא מהיר מדי ואינו מאפשר לגבר (!) להגיע לסיפוק מושלם כי האורגזמה כאילו מתחילה ומסתיימת מהר?? אני בן 25 בריא באופן כללי, ובשנים האחרונות אני אמנם יכול לשלוט ולא להגיע לרמת גירוי באיבר בזמן קצר, אלא שמיד שהגירוי מתחיל מגיעה מהר מאוד האורגזמה ומסתיימת במהירות וללא עצמה כלל! כך שאני נותר מתוסכל וללא לסיפוק... האם זה מה שמכונה שפיכה מהירה? שזה כולל אורגזמה חלשה, או שזה גובל בבעיה אחרת? יש לציין, שבימי נעורי הצעירים הייתי נוהג לאונן ולעצור שניה לפני פליטת הזרע מחשש שהזרע יגמר לי או משהו כזה. היתי מנסה להפיק את מירב ההנאה אך רגע לפני, לעצור הכל. האם זה יכול להוות גורם למצב שכאילו הפליטה דוחקת לצאת לפני שאני מעונין וללא הנאה מספקת? אני מצטער על אורך השאלה, אך אודה לך מכל הלב אם תואיל להביע את דעתך המקצועית בנושא תודה רבה רבה

23/05/2006 | 19:36 | מאת: מוחמד

שלום ד"ר אני בן 25 אין לי מחלות בריא לחלוטין. יש לי בעייה שאני גומר מהר אני רוצה שתעזור תודה.

24/05/2006 | 22:40 | מאת: פ.ק

מאז ש אני זוחר את עצמי אני סובל מי שפיכה מוקדמת. באתחלה חשבתי ש זה יעבור מעצמו אבל זה לא. אני מבקש את עזרתחה בנושא. תודה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים