בעיות בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/05/2006 | 20:31 | מאת: דדון

אני בן 22 וסובל מבעיות הזקפה כבר כמה שנים. לפני מספר חודשים עברתי בדיקת אן פי טי שיצאה תקינה במאה אחוז .האורולוג אמר לי שהבעיה היא פסיכולוגית אך עדיין אני לא מצליח לשמור על זקפה . כאשר אני מאונן יש לי זקפה ברגע שאני מפסיק לגרות את האיבר הזקפה נופלת. כמו כן שאני מואננן ועומד לגמור הזקפה נחלשת מה עליי לעשות? בתודה מראש דדון.

08/05/2006 | 18:58 | מאת: ד"ר רן לין

האם עשית בדיקות הורמונליות לטסטוסטרון LH FSH ופרולקטין

08/05/2006 | 21:30 | מאת: דדון

כן עשיתי בגיל 18 כשהתחילה הבעיה והבדיקה יצאה תקינה לחלוטין.

17/05/2006 | 08:38 | מאת: ד"ר רן לין

אוקיי אז מה שאתה צריך לעשות זה מבדק זקפה בזמן שינה כדי לראות מה המצב בשנת חלום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים