יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/05/2006 | 09:45 | מאת: צחי

שלום. אני נשוי בן 50 +3 ילדים, אנחנו מקיימים יחסים בין 3-4 פעמים בשבוע . אשתי טוענת שזה מעל לממוצע אבל משתפת פעולה למרות שברוב המקרים הסקס נעשה עבורי ולא להנהתה. האם 3-4 בשבוע זה אומנם מעל הממוצע ? מי מחליט מה הממוצע ? אם אני נהנה מהמין ומעונין אפילו ליותר אז זו סטייה ? או יתכן חוסר סיפוק ויש לי בעיה ? תודה

08/05/2006 | 18:59 | מאת: ד"ר רן לין

את הממוצע אתם קובעים ומה שמתאים לכם לא מתאים לאחרים ולהפך קיצור מה שאני רוצה להגיד לך שממוצע לא חשוב בכלל - אלא ההרמוניה בין בני הזוג וההסכמה ביניהם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים