בן זוגי לא נמשך אליי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/05/2006 | 10:32 | מאת: בת זוג

אני בת 27, ובמשך חודשיים יוצאת עם בחור בן 32 - מבחינה רגישת ואינטלקטואלית הקשר שלנו נפלא, הוא טוען שחיפש קשר כזה כל חייו. הבעיה היא שהוא לא נמשך אליי, הוא לא יכול להסביר מה בדיוק מפריע לו. חשוב לציין שהוא רציני עם מודעות מאוד גבוה למה שקורה לו, הוא מאוד כנה איתי והוגן כלפיי - זו בעיה שמאוד מפריע לו, כי הכוונות שלו רציניות, והא מראה המון נכונות לטפל בה. רק שלפי דעתי, חוסר משיכה מינית בתחילת הקשר - קשה לי להאמין שמשהו יכול להשתנות. או שיש את זה או שלא. בבקשה? תקן אותי אם אני טועה, ואודה לך אם תציע מה ניתן לעשות.

01/05/2006 | 15:46 | מאת: ד"ר רן לין

רק שאלת הבהרה מאחר ואתם פתוחים זה לזו - האם יש לו משיכה מינית למי מהאחרות?

01/05/2006 | 20:12 | מאת: בת זוג

אנחנו מאוד פתוחים, ואמנם הקשר הוא טרי הוא מאוד איכותי מבחינה רגשית. הוא טוען שזה לא קרה לו אף פעם, הוא כן נמשך לנשים אחרות. הוא מבולבל ולא מצליח להצביע מה בדיוק מפריע לו, כדי שניתן יהיה לנסות לשנות משהו. התחושה שלי היא בחוסר משיכה מינית שמופיע כל כך מוקדם, למרות שבהתחלה היה מתח ומשיכה, לא ניתן לשנות. השאלה היא אם טיפול או יעוץ ממוחה יכולים לעזור?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים