גומר מהר באוננות ובחדירה מה עושים ???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/03/2006 | 20:36 | מאת: אבי

אני גומר מהר לאחר החדירה, זאת בעיה שמדאיגה אותי כבר זמן רב וגורמת לאי נוחות, אני אכן מגיע לאורגזמה אבל כל כך מהר שאני מודע לעובדה שבת זוגי לא מצליחה להגיע לאורגזמה. גם באוננות הבעיה דומה, מה עושים ?

23/03/2006 | 03:16 | מאת: אבי

.

23/03/2006 | 17:31 | מאת: ד"ר רן לין

מהר זוהי הגדרה רחבה - למה אתה קורא מהר? יותר או פחות מדקה? יכול לחדור? ההגדרה שלנו של שפיכה מהירה היא אם אתה לא יכול לחדור - בכלל או חדריה מאוד קצרה שנשמכת שניות ככה או ככה - ישנן כמובן דרכים התנהגותיות אבל כמובן גם כדורים שאפשר לעזור לך לקבל אותם - ולהאריך את השפיכה לפי שלוש ויותר

24/03/2006 | 14:05 | מאת: אבי

שניות ספורות, איך קוראים לכדורים האלה, ואיפה קונים אותם ? והאם זאת בעיה שאפשר לפתור או צריך להיות תלוי בכדורים כל החיים ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים