לא יודע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/03/2006 | 00:34 | מאת: דיויד

משהו מוזר קורה לי בשנה האחרונה אני בן 26 ותפקדתי כמו מטורף בכל מה שקשור לסקס אבל בשנה האחרונה איני מצליח לשמור את הזקפה שלי במהלך האקט . יש תנוחה אחת שבה אני מצליח לשמור על הזקפה אבל זה פשוט לא אני מה לעשות???

16/03/2006 | 06:57 | מאת: ד"ר רן לין

נראה לי שמרבית הבעייה היא פסיכולוגית ויש לך מה שנקרא מעגל סגור של חששות אבל תבצע בדיקה הורמונלית וכן בדיקה לזקפה בזמן שינה כדי שנראה את הזקפות הנורמליות ונדע אם אני צודק

16/03/2006 | 18:35 | מאת: דיויד

איך מתחילים טיפול כזה והאם יש טיפול תרופתי לשחרור חששות פסיכולוגים עד להגעה למצב של תפקוד ללא כדורים

23/03/2006 | 18:16 | מאת: ד"ר רן לין

לפ]ני הטיפול תעשה את הבדיקות שאמרתי - כדי לדעת באמת איזה טיפול להתחיל

16/03/2006 | 23:32 | מאת: דיויד

הייתי מעוניין לדעת אם יש קשר לעובדה שאבא שלי סובל מטרשת עורקים סכרת וכולסטרול גבוה לבעיה שהצגתי לפנייך

23/03/2006 | 18:16 | מאת: ד"ר רן לין

ממש לא

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים