לד"ר רן לין - וידוי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/03/2006 | 22:42 | מאת: אילן

לד"ר שלום אם יש דבר שעשיתי בזמן האחרון ואני מתחרט עליו.. זה שלא הקשבתי להעצתך... ואני אפרט : לפני כשלושה חודשים וחצי בערך פרסמתי כאן מודעה שהייתה מופנית אליך... שבה אמרתי שאני חייל בן 21 שסובל מאי זיקפה ולפעמים משפיכה מוקדמת. ושלאוזניי הגיעה ידיעה על כדורים בשם "גברא פלוס" של חברת "טבע דיירקט" ש"מחוללות פלאים" והם טבעיות ב 100 אחוז שמטרתן היא למנוע שפיכה מוקדמת, אי זיקפה והעלאת החשק המיני. ובפנייתי אליך רציתי לדעת אם כדאי לרכוש את הכדורים האלה ומאיפה. ואתה ענית שהכדורים האלה הם "שטויות במיץ עגבניות". כנראה שהייתי נסער וכנראה שהייתי לחוץ אבל החלטתי בכל זאת לרכוש אותם (בנזק של אלף שקל - 120 כדורים ל 3 חודשים) וכיום אני מוכרח להודות... טעיתי.. לקחתי בדיוק את הכדורים לפי ההוראות ובהקפדה מלאה. ואין שום שינוי במצבי לצערי... אך דבר מוזר שקרה לי ואולי תוכל לתת לי מענה לגביו... לפני כשבוע הייתי עם בחורה חדשה בוא נגדיר ככה. והסקס בנינו נמשך כ 3-4 שעות !! אבל... לפני יומיים ...עם אותה בחורה... אותו מקום ואותה האוירה... לא יודע מה קרה לי אבל שוב סבלתי מאי זקפה וגמרתי ממש מהר (פחות מ 5 דקות!.. אפילו במספר השני) ובנוסף.. עם בחורה אחרת ב3 חודשים האחרונים סבלתי מלא פעמים מאי זקפה... אך אני עדיין כולי תקווה שהכל פסיכולוגי וזה מהתרגשות (כי האמת אני ממש לחוץ תוך כדי...ותמיד דואג שיעמוד) משום שלא חסרות פעמים שהוא עומד . קצת בילבלתי אותך אולי.. אני יודע אבל החלטתי להודות שכנראה טעיתי ומה שהיה בכדורים אני לא יתפלא אם לא היה קמח. אני עדיין מיואש ועצוב.. ומקווה שתוכל לעזור לי ולהגיד לי מאיפה אני.. בתור חייל.. יכול להשיג את התרופה הבטוחה הלא היא ויאגרה... והאם זה ניתן לחיילים על חשבון הצבא (אחרי הכל אי זקפה זה לא צחוק) או האם אני צריך לקחת מרשם מרופא היחידה שלי ולשלם מכספי? אנא התייחסת לכל מכתבי (ו...אנשים... תקשיבו לכל מה שהוא אומר.. הניסיון מלמד הכל:) בתודה מראש אילן

13/03/2006 | 14:21 | מאת: רוני

שמח לשמוע שרפואת אליל לא עזרה לך כל כדור צריך לעבור בדיקה מהימנה נראה שיש הרבה התחזויות ויאגרה תמיד על חשבון החולה !!!! אל תתפתה לקנות במודעות בעיתון - אם תתפתה תקבל זיופים

16/03/2006 | 07:12 | מאת: ד"ר רן לין

ראה למעלה ואתה תמיד מוזמן לבוא ונעזור לך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים