H-E-L-P!! - ד"ר לין רן אנא השיבי לשאלתי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/03/2006 | 16:18 | מאת: מאי

שלום רב לכולם, אשמח אם משהו יוכל לעזור לנו ולייעץ לנו מהו הפתרון המתאים!! כאשר אני ובעלי מקיימים יחסי מין הוא מחזיק מעמד 4-5 דקות אשר בהן הוא מבקש ממני לא לזוז כדי שהוא לא יגמור, הוא נורא מגורה ולכן הוא ממש מחזיק את עצמו לא לגמור עד שלבסוף הוא לא מחזיק עוד מעמד ואני נותרת לא מסופקת. לעיתים יש מצבים שבכל זאת שהוא גמר פעם אחת עדיין הוא יכול לספק אותי אך הפעמים הללו לא רבות. מה ניתן לעשות? האם חייבים להשתמש בתרופות ובזריקות בכדי לפתור את הבעיה - אם כן האם משהו יכול להמליץ לנו על רופא? הדבר פוגע מאוד ביחסנו. אשמח לקבל תשובה מהירה. בתודה,מאי

15/03/2006 | 19:25 | מאת: רוני

חושב שבחירת תנוחה מתאימה ומשחק מקדים רציני ועשיר יוכל לפתור את הבעיה

16/03/2006 | 07:20 | מאת: ד"ר רן לין

מאוד יכול להיות שכדורים או משחה - יועיפו לשחק המיני שלכם - ואת לא צריכה לראות בכך איזה כישלון או בעייה - בסך הכל כדורים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים