קשיי זיקפה אצל בן הזוג

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/03/2006 | 11:17 | מאת: סיגל

יש לי קשר חדש עם בחור, אנחנו מאד נמשכים אחד לשני אבל לא תמיד מצליחים לקיים סקס מלא. הבעייה היא שכאשר הבחור שם קונדום הזיקפה שלו יורדת. ניסינו סוגים שונים של קונדומים וזה קרה שוב ושוב. הבחור ציין שבעבר לא היתה לו בעייה לקיים סקס עם קונדום. אני חוששת שאנחנו נכנסים למעגל מתסכל. מצד אחד יש משיכה ורצון הדדי בסקס אבל חווית הכישלון מהדהדת ומצד שני אני לא מוכנה לקיים סקס לא בטוח הן מהחשש ממחלות מין והן מהחשש מכניסה להריון לא רצוי. מה ניתן לעשות במצב כזה?

16/03/2006 | 07:23 | מאת: ד"ר רן לין

אתם באמת במעגל סגור בואו תנסו לא ל'קיים יחסים בכלל - אלא מגעים בלבד - ואחר כך מכגעים ידניים ללא קונדום כדי להוסיך לביטחון ואחר כך - קונדומים - אבל טיפה יותר גדולים מאבר המין שלו כדי שלא ילחצו

מנהל פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים