בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/03/2006 | 15:53 | מאת: דרור

אני בן 22 ויש לי בעיה קטנה-כאשר אני מאונן גם כשיש לי חצי זקפה האיבר נהיה קשיח מאוד.עברתי בדיקת אן פי טי שיצאה תקינה במאה אחוז. השאלה שלי היא האם זאת בעיה פיסית או פסיכולוגית[שהאיבר נהיה קשיח מאוד גם בחצי זקפה]או שזאת לא בעיה בכלל? דיברתי על העניין עם שני חברים שאמרו לי שכשלהם יש חצי זקפה ואפילו קצת יותר הם עדיין יכולים לקפל את האיבר.

10/03/2006 | 15:56 | מאת: דרור

כמו כן אני סובל מחרדת ביצוע כבר כמה שנים אז אולי בגלל זה הוא מקשיח מהר?

11/03/2006 | 22:27 | מאת: ד"ר רן לין

אם הוא מקשיח מהר - זה מצויין בלי שום קשר כנראה יש לך חרדת ביצוע - שאינה אורגנית

11/03/2006 | 22:26 | מאת: ד"ר רן לין

ממש לא בעייה ולהפך - לחברים שלך יש בעייה יותר גדולה ואתה - ללא בעייה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים