שאלה על הצורך בטיפול מיני זוגי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/03/2006 | 22:11 | מאת: שרון

ערב טוב, אני בת 28 נשואה כשנתיים. כבר מספר שנים אני סובלת מווסטיבוליטיס (דלקת מבוא העריה) אשר מתבטאת בכאבים קשים בחדירה ואפילו רק מנגיעה בלבד. אולם טופלתי במשחה נסיונית ששיפרה מאוד את מצבי והצלחתי לקיים יחסים עם בעלי פעמים ספורות, כעט ללא כאבים. חשבנו שהכול יחזור לשגרה ונקיים יחסים מס' פעמים בשבוע, אולם חלפו מס' חודשים מאז הפעם האחרונה, למרות ההצלחה היחסית. בעלי מציין שרמת המשיכה המינית אליי לא השתנתה, אלא הוא פשוט לא רוצה "את כל הבלגן שכרוך בזה", בגלל הכאבים שלי (ולרוב זה הסתיים באמצע). האם תמליץ לנו על טיפול כלשהו? אם כן, איזה? איפה? האם אצל פסיכולוג?

11/03/2006 | 22:29 | מאת: ד"ר רן לין

לפני הכל - האם נבדקת על ידי הגניקולוג ואין לך כבר שום דלקות?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים