שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/02/2006 | 12:21 | מאת: גיא

שלום ד"ר, אני יוצא עם בחורה ונכנסנו למיטה לראשונה אתמול. לא עמד לי בכלל!!! לדעתי הדבר נובע מחרדת ביצוע או משהו פסיכולוגי כי באוננות יש לי תמיד זקפה. בכל מקרה, אנו אמורים להפגש בימים הקרובים ואני מאוד חושש שלא יעמוד לי. לכן החלטתי לקחת לראשונה בחיי כדור ויאגרה. קיבלתי מרשם מרופאת משפחה. אמרה שזה מינון בינוני (50). שאלתי- האם לקחת את כל הכדור או חצי? כמה זמן לפני? ובכלל מה דעתך? תודה מראש

06/02/2006 | 13:03 | מאת: רוני

צריך לקחת כשעה לפני האקט הכדור לבד לא יעזור צריך בנוסף ריגוש מיני ! בדרך כלל הריגוש מגיע מהראש הגדול שעל הכתפיים.... תגיע לפגישה בלי רגשות של לא יכול ועם אגו מרומם !

19/02/2006 | 03:15 | מאת: יורם

שלום ברצוני לדעת שאוננות יתרה של 4 אפילו 5 פעמיים ביום יכולה יכולה לגרום לבעיות זיקפה תודה מראש יורם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים