זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/01/2006 | 23:43 | מאת: בן25

ד"ר שלום יש לי בעייה במיוחד עם קונדום בזיקפה לפני הסקס, ןלפעמים אני בכלל לא מגיע לזקפה ומוותר על הסקס. אני חייב שהבחורה תרד לי או לגרוי אחר.יש לציין שכשאני עושה ביד או סתם בלי סיבה אין לי כל בעייה בזקפה . מה הבעייה יש מה לעשות?

31/01/2006 | 16:18 | מאת: גילה ברונר, סקסולוגית, שיבא

כדאי לך להתחיל לעשות אימוני קונדום. הוראות תמצא ב- http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-18100-1-1,00.html בברכה גילה ברונר מנהלת השרות הסקסולוגי במרכז לרפואה מינית בי"ח שיבא (קלאס קליניק)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים