חוסר זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/01/2006 | 13:17 | מאת: ד"ר יקרים! אבקש עזרתכם!!

שלום רב, אני ובעלי נשואים מזה 25 שנה ומעולם לא היו לו בעיות זקפה אולם, בשנתיים האחרונות אנו לא מקיימים יחסי מין בשל חוסר זיקפה. פנינו לרופא אורולוג והוא נתן לבעלי זריקות לשימוש עצמי ווויאגרה (100 מ"ג) אך זה לא עזר! אנחנו ממש מיואשים וזה פוגע לנו בזוגיות! ברצוני לשאול אותכם האם יש טיפול נוסף שבעלי יכול לעבור בכדי שהבעיה תיפתר, והתוכלו להפנות אותנו לרופא מומחה בתחום אשר יוכל לסייע לנו? אודה על תשובה מהירה,המיואשים.

29/01/2006 | 16:59 | מאת: רוני

שלום כדאי לבצע בירור אנדוקרינולוגי במקביל יש לברר סיבות של מתח בעבודה ובעיות נפשיות במשפחה לכל גורם פתרון שונה בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים