מחפשת יועץ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/01/2006 | 01:07 | מאת: קרן

אנחנו זוג הזקוק לייעוץ פסיכוסקסואלי, האם מישהו יכול להמליץ על יועץ כלשהו או במקביל איפה אפשר לחפש כאלה יועצים? האם מישהו מבין הקוראים קיבל יעוץ אצל יועץ כזה ואם כן האם זה עזר? תודה לכל מי שיענה לשאלתי.

31/01/2006 | 16:11 | מאת: גילה ברונר,סקסולוגית,שיבא

באתר של ארגון הסקסולוגים איט"ם www.itam.org.il ניתן למצוא רשימת כל המרפאות הציבוריות וכן רשימת המטפלים המיניים המוכרים. בברכה גילה ברונר מנהלת השרות הסקסולוגי במרכז לרפואה מינית, בי"ח שיבא (קלאס קליניק)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים