בעניין השפיכה המוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/01/2006 | 00:42 | מאת: עופר

אגב, למי שסובל מבעיית השפיכה המוקדמת - נסו לאונן בלא לשפוך. פעם ביום - רצוי בשעות הבוקר, הביאו את עצמכם מספר פעמים אחת אחרי השניה קרוב לשפיכה, אך אל "תגמרו" ופשוט הרגיעו את עצמכם עד שהזקפה תרד. לאחר מכן עשו זאת שוב - בכל פעם 4-6 פעמים. בדרך כלל שיטה זו מאריכה באופן די משמעותי את זמן קיום יחסי המין.

30/01/2006 | 12:52 | מאת: ד"ר רן לין

אבל - היא גם יכולה לגרום לדלקת הערמונית - להשגיח

31/01/2006 | 00:32 | מאת: בן24

שלום, קודם כל תודה על ההצעה גם לעפר וגם לד"ר שנית כמה שאלות: 1. האם בפעם האחרונה לתת לעצמך לגמור או גם לא ? 2. כיצד אפשר להשגיח שלא לגרום לדלקת ערמונית ? למה צריך לשים לב ? 3. לאורך כמה זמן כדאי לעשות את זה ? תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים