שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/01/2006 | 19:42 | מאת: ש

ד"ר שלום רב אני בחור צעיר (25) והבעייה היא שבזמן חדירה אני גומר ממש מהר לפעמים שניות ספורות שאלתי היא האם ניתן לטפל ללא טיפול תרופתי כיוון שאני צעיר יחסית לבעיות כאלו ברצוני להוסיף שכאשר מדובר במין אוראלי או אוננות המצב לא דומה כלל ולוקח לי הרבה יותר זמן לגמור והבעייה חמורה רק בזמן חדירה ללא קונדום כאשר הגירוי מקסימלי ברצוני להמשיל להנות מסקס ללא קונדום ולא לקבל כפתרון : שים קונדום וכך הגירוי יהיה מופחת האם ניתן לעשות משהו? בתודה מראש

25/01/2006 | 08:07 | מאת: רוני

כל כך הרבה פעמים נשאלת השאלה עד שזה הופך להיות נדוש בצע חיפוש באתר ותקבל תשובה

29/01/2006 | 06:59 | מאת: ח.א

אני בגיל 50 + ומקים יחסי מין רבים עם אישתי היקרה לי מכל. נושא גמירה מהירה היתה תמיד ואין לי תשובה , מדוע זה קורא. כאשר אני משתמש עם קונדום , המצב יותר טוב אבל, גם זה לא תמיד עוזר. אני מבקש לדעת מה ניתן לעשות כדאי שלא אגמור מהר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים