שאלה מציקה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/01/2006 | 15:03 | מאת: איקס

בת 26 נשואים שניים בעלי בן31 . סיבת הגרושין שלי בין היתר היתה שהגרוש לא נמשך אלי מסיבת היותו הומו (אני בחורה יפה)(כך לפחות הסביר לי הפסיכולוג) הוא גם הי ה סגור מאד והיתה לו שפיכה מוקדמת -דבר שגרם להרבה אכזבות וקשר לא תקין.אני אז חשבתי שאי אפשר לנהל חיי נשואין תקינים עם בעל שנמשך לחברים שלו. כיום אני נשואה בשנית עם גבר שטוען לאחרונה לאחר 3 שנות נשואין שהוא נמשך לגברים (יש מישהוא ספציפי, אגב היו לו קשרים עם בנים כשהיה בחור אבל כשהיה גרוש במשך 3 שנים לא היה לו שום קשר עם גברים הוא גם היה בטיפול פסיכולוגי וחשב שיצא מזה). בעלי צורך המון מין. יותר ממה שאני מסוגלת לתת לו, דבר שיוצר תסכולים רבים. באיכות: הרבה פעמים הוא מסופק ,אבל לא בכמות(הוא נהנה במין וגם אני לפעמים).בעלי משתף אותי בפנטזיות ההומאיות שלו ומבקש ממני לספק לו תחליף לצורך זה-בכל הזדמנות. הדבר מפריע לי מאד כי אני מפרשת זאת כהשואה לאחרים וכחוסר התמקדות בהווה ובי. אני גם חושבת שזה מזכיר לי את הגרוש ויוצר אצלי תחושה שבסוף נשואין אלו יתפקו אם נמשיך בקצב זה.בתחילה שתפתי אתו פעולה כי רציתי לספק אתו. אבל מהר מאד גליתי שזה מפריע לי מאד ואני לא מסוגלת. מה עלי לעשות?בעיקר מפריע לי שכאני לא רוצה יחסים הוא מפנטז על אחרים. הוא אומר לי ומשתף אותי באוננותו כדי שאתן לו יחסים אבל אני לא יכולה או לא רוצה לתת.זה מרגיז אותי אז אני הולכת מהחדר ולשתינו נוצרת אוירה של חוסר אכפתיות (זה קורה בעיקר בבוקר כשהוא רוצה .לי בבוקר מאד קשה לקיים יחסים )., באופן כללי אנחנו מקימים יחסים כל יום בתנוחות שונות(לפעמים גם במקומות שונים) ויש בנינו הבנה וסיפוק , (לדעתי בעלי צורך יותר מהנורמה מה שיכול להגיע ל12 פעם ביום וכד' מתוך נסיון. הצורך הרגיל שלו זה ל3 -4 פעמים ביוםבאורך זמן של מ5 דקות עד שעתיים שלש)(יש לנו בבית 2 ילדים ואחד בדרך, ילד אחד מנשואין קודמים שלי- גם לו יש ילד מנשואין קודמים אצל אמא שלו ופעמים בשבוע אצלנו)

30/01/2006 | 12:51 | מאת: ד"ר רן לין

לא יודע איך לענות לך על זה אני אספר לך סיפור בתו של שופט שנפטר בינתיים - ספרה כי יום אחד האמא שלה צלצלה אליה בפחד ואמרה כי בעלה כבר לא מכיר אותה יותר - ולא מזהה אותה. היא באה לבקר את ההורים - והאמא כמובן פתחה את הדלת והיא הלכה לאבא. מה נשמע? ואז הוא מספר לה: תשמעי את רואה את האישה הזו - אני לא יודע מי היא. היא מסתובבת כאן ואני לא מכיר אותה. חברתי חשב לשנייה ושאלה אותו: תגיד - היא מבשלת לך? והוא אמר - כן האוכל טעים? והוא אמר - בודאי האוכל טעים מאוד. היא מסדרת לך את המיטה ומכבסת לך את הבגדים? הוא אמר כן. נו אז מה איכפת לך- מה היא מפריעה לך ? תחזיק אותה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים