שאלה לדוקטור לין-על גמירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/01/2006 | 14:41 | מאת: א.י.

כתוצאה מחיי מין לא מספקים (אני נשויי מס' שנים ואב לילדה 5) התקרבתי לקרובת משפחה המבוגרת ממני ב30 שנה. הקרבה קיבלה-ביטויי במאסגים שהייתי עושה לה. בהתחלה זה היה כשהיא היתה רק ערומה בפלג הגוף העליון ואחר-כך , עם הזמן בעירום מלא. היא נהנתה מאוד, ולמרות שבהתחלה היא היתה מתביישת ממני. לאט לאט הצלחתי לגרום לה להרגיש נח מאוד וחופשיה בחברתי. עם הזמן היא החלה לדבר על חיי המין שלה וציפתה שאני גם אדבר על החיי המין שלי. אני סיפרתי לה מעט מאוד(מתוך אינטגריטי לאישתי), אבל היא הבינה שאני לא מסופק. באחד הימים כשהתלוננתי על כאב בכתף היא הציעה לעשות לי מאסג . המאסג נגמר כשהיא למעשה עודדתה אותי להתפשט, סקרה את גופי ובסופו של דבר ואוננה לי. שנינו נהננו ולא עשינו מזה עניין.לשנינו היה ברור שזה הגבול ואנחנו לא נקיים יחסי מין בגלל קירבת המשפחה. מאז זה הפך לסיום קבוע של הפגישות בינינו. עלי לציין שמדובר בפגישות בתכיפות נמוכה מאוד הואיל ואינני גר קרוב (כ3-4 פעמים בשנה בלבד). באחת הפעמים האחרונות היא דיברה על כך שאינה יודעת היכן נמצאת נקודת גי. הצעתי כמובן ללמד אותה והחדרתי לראשונה יד לאיבר מינה והסברתי לה בפירוט על הנקודה. משם היתה הדרך קצרה להציע לנסות ולאונן לה דבר שלא הסכימה לעשות קודם, ולא הסכימה לשתף אותי היום, אבל בכל זאת , היא הציעה שהיא תאונן בעצמה כשאני עומד לידה. אוננות זו לא הסתיימה באורגזמה מכיוון שלדבריה היא איננה מסוגלת להגיע לידי, כיוון שיש לה מעצורים.פגישה או שתיים לאחר מכן היא בצעה לי מין אורלי לאחר שאזרתי אומץ וביקשתי אבל יום לאחר מכן הביעה חרטה גדולה שעברנו את הגבול. במין האורלי הייתי מגורה מאוד מאוד וגמרתי זמן קצר אחרי שהיא התחילה למצוץ לי ( אולי בגלל תחושת הטבו של הנושא- שהדבר כמו גילוי עריות, אך כאמור מדובר רק בקרובת משפחה ולא בהורים). מאז אני גומר יותר מהר בכמעט כל המקרים שאני מקיים יחסי מין עם אישתי וגם בשלושה מקרים נוספים שקרובת המשפחה ביצעה לי מין אורלי (אגב: אישתי לא היתה אף פעם מוכנה לבצע לי מין אורלי וזה מאוד חסר לי מאחר שהחברות שהיו לי לפני הנישואים היו מוכנות וזה תמיד עשה לי מאוד טוב, ולא הייתי גומר מהר) . עוד אציין כי אני אדם מיני ופתוח- בהרבה, בהשוואה לאישתי, וזהו אחד הנושאים שבהם אני חש פערים קשים בקשר בינינו. אשמח לקבל הצעות כיצד לפתור את התופעה של גמירה מוקדמת.במיוחד אני מקווה לקבל כלים שיאפשרו לי להתמודד עם הנושא ללא אישתי שלא יודעת מהעניין, וספרות טובה לתרגול, ברצויי בעברית.

24/01/2006 | 17:00 | מאת: רוני

סיפור ארוך ומיותר, הבעיה שפיכה מוקדמת ספר הדרכה בנושא פז``מ-כיצד להתגבר על פליטת זרע מוקדמת סינגר קפלן הלן http://www.ibooks.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=12920326

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים