שפיכה זריזה יחסית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/01/2006 | 23:40 | מאת: מיקי

1. לאחרונה חציתי את גיל 40, אני נשויי ואב לילד, ואני מאונן מגיל צעיר, 12 בערך. ניסיוני הרב באוננות הביא אותי למצב שאני מסוגל לגמור באוננות מהר מאוד (אפילו פחות מדקה). יש לציין שזה תהליך עם שליטה (האטה בתנועות מעכבת את האורגזמה), אבל בכל זאת זה קורה לי מהר מאוד יחסית. עוד אציין, גם ביחסי המין שלי עם אישתי אני מגיע מהר יותר מבעבר. יש לי אמנם שליטה מסויימת על העניין אבל זה לא מספק אותי וגם לא אותה, במיוחד בתנוחות מסויימות אני מסוגל לגמור ממש תוך חצי דקה אחרי שאני "בפנים"- כשרק התחלנו להתנועע. 2. היה לי אירוע מיני שהיה עבורי מאוד מרגש ומאז אני יודע שיותר קשה לי לשלוט על האורגזמה שמגיעה גם ככה מהר יותר ממה שאני רוצה (ביחסי מין). ניסיתי לתרגל קצת נשימות כדי לשפר השליטה ורציתי לדעת מה אתם מציעים לי לעשות. אשמח לשמוע גם על פתרונות אלטרנטיביים ובמיוחד על פתרונות שאני יכול לטפל בעצמי ו/או עם אישתי.

24/01/2006 | 08:18 | מאת: רוני

לדעתי פיתחת דרך להגיע לאוגזמה מהירה באוננות שמתבטאת גם ביחסים האמיתיים. חושב שעלייך לתרגל עיכוב שפיכה בעזרת הספר ספר הדרכה בנושא פז``מ-כיצד להתגבר על פליטת זרע מוקדמת סינגר קפלן הלן http://www.ibooks.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=12920326

24/01/2006 | 10:12 | מאת: מיקי

ניסיתי קצת לברר על המחברת של הספר ואין שום דבר עליה. מה מיוחד בספר הזה? האם יש בו גם שיטות אלטרנטיביות כמו השיטות של הסינים או הטנטרה- של הטיבטים? או שרק מדובר בשיטות מערביות?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים