חוסר חשק מיני אצל נשים - לד"ר לין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/01/2006 | 12:13 | מאת: מיכל

אני בת 25 ובשנה האחרונה סובלת מחוסר חשק. כדאי לציין שבעבר הייתי מאוננת וגם מגיעה לאורגזמה. כיום אני מאוננת לעיתים רחוקות מאוד וכמעט ואין לי בכלל חשק לקיים יחסים עם בן הזוג שלי. עוד דבר שכדאי לציין- מעולם לא גמרתי מחדירה.... מה לעשות? איך להגביר את החשק?? האם כדאי להחליף גלולות? המצב כבר מאוד קשה וזה משפיע על הזוגיות שלנו .

23/01/2006 | 17:54 | מאת: רוני

תמיד טוב לגשת לרופא לבירור יכולה להעזר בספרים בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

17/01/2011 | 18:01 | מאת: רוחלה

אני בת 64 מזה כעשר שנים סובלת מפרפור פרוזדורים ועקב כך נוטלת קומודין נורמיטן ודיקוגסין בנוסף סובלת מבעיות שינה ונוטלת כדורי שינה על בסיס קבוע, מזה מספר שנים חלה ירידה משמעותית עד כדי אובדן בחשק המיני, מבחינה מנטלית יש לי רצון עז לתפקד מבחינה מינית אך הגוף מהבחינה הזו "בוגד" בי לחלוטין, אני מנהלת זוגיות מצויינת ומודעת היטב לחשיבות של מין בחיי נישואין שאלתי היא עד כמה לתרופות שאני נוטלת יש השפעה על התיפקוד המיני שלי מתוך הנחה ואף ידיעה שקיימת השפעה וחשוב מכך מה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב, מבחינתי עוד לא נאמרה המילה האחרונה בתחום הזה, אגב ניסיתי בעבר ליטול כדורי ויאגרה בהמלצת סקסולוג, אך לא ניכרה כל השפעה, ברצוני לציין שחשוב לי מאוד לחזור עד כמה שניתן לתפקוד מלא בתודה מראש רוחלה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים