חוסר חשק מיני אצל נשים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/01/2006 | 21:18 | מאת: מיכל

אני בת 25 ובשנה האחרונה סובלת מחוסר חשק. כדאי לציין שבעבר הייתי מאוננת וגם מגיעה לאורגזמה. כיום אני מאוננת לעיתים רחוקות מאוד וכמעט ואין לי בכלל חשק לקיים יחסים עם בן הזוג שלי. עוד דבר שכדאי לציין- מעולם לא גמרתי מחדירה.... מה לעשות? באם כדאי להחליף גלולות? המצב כבר מאוד קשה וזה משפיע על הזוגיות שלנו . אשמח לשמוע ממישהו/ מישהו שהי במצבי

22/01/2006 | 23:03 | מאת: אלי

תשמרי טהרת המשפחה ותראי פלאים. לא מקיימים יחסים 12 יום בחודש. אם תתמידי תחסכי לך את כל ה"יועצים", שממילא... כמובן עם הדרכה.

22/01/2006 | 23:03 | מאת: אלי

תשמרי טהרת המשפחה ותראי פלאים. לא מקיימים יחסים 12 יום בחודש. אם תתמידי תחסכי לך את כל ה"יועצים", שממילא... כמובן עם הדרכה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים