שפיכה מאוחרת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/01/2006 | 16:15 | מאת: נ.ק

אני בת 25 וחבר שלי בן 26 אנחנו מאד מאוהבים וביחד כשנה. אנחנו מאד נהנים אחד מהשני במיטה, בתקופה האחרונה לחבר שלי לוקח יותר זמן מהרגיל להגיעה לשפיכה , הפעם הראשונה דווקא די מהירה ואני מבינה כי אנחנו לא מקיימים יחסי מין כל יום רק כאשר הוא מגיעה הביתה (חייל בקבע) , השנייה והשלישית לוקחות הרבה יותר זמן, מידי פעם אני כן נהנת מזה אבל לרוב אני מאבדת את הרגישות בדגדגן כלומר מפסיקה להיות מגורה מהעניין, ואני מרגישה שזה ממש מעייף ומטיש אותו להגיעה לשפיכה. דר' לין מה הבעייה? איך אנחנו יכולים לפתור ? אנא עיזרי לנו .

19/01/2006 | 08:16 | מאת: רוני

חברך ממש כשורה לא נראה שיש לו בעיה כדאי להעזר בספר הדרכה גיוון חיי המין אני ממליץ על ספר סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס הוא נותן הרבה מידע ולא גולש לפורנוגרפיה בכלל אני ממליץ על עסוי הדדי עם שמן ארומטי (כשמגיעים לחלקים החשובים, לעבור לג'ל על בסיס מים כגון KY-GEL ). רצוי בלווי נרות ריחניים ומוסיקה רומנטית. בכלל אוירה רומנטית מוסיפה הרבה לחיי המין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים