חתך קטן באיבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/01/2006 | 00:29 | מאת: בן 19

זו לא ממש הפרעה בתפקוד המיני, ולכן איני בטוח אם שאלתי נשאלת בפורום הנכון, אבל הנה היא: לפני בערך שנה ישנתי בטיפשותי עם ג'ינס, ובבוקר התעוררתי עם חתך קטן באיבר המין וכאב גדול. הנחתי לזה, כי הייתי בטוח שהכאב והחתך יעברו. הכאב אכן עבר ברובו, אך החתך לא. הכאב אומנם אינו רצוף, אך הוא כן השאיר את איבר המין שלי רגיש יחסית, רגיש יותר ממקודם. שאלתי היא - האם יש משהו לעשות? טיפול כלשהו? אשמח לתשובה, בן 19.

30/01/2006 | 12:58 | מאת: ד"ר רן לין

אין ממש מה לעשות עם זה נראה לי שבכל מקרה שווה שמישהו - אורולוג - יסתכל על זה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים