קרי לילה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/01/2006 | 00:32 | מאת: בן24

אהלן, אני בן 24, מקיים יחסי מין בחצי שנה האחרונה אבל לא המון - פעם בשבוע-שבועיים (באופן כללי יותר אבל לא תמיד חדירה). אני סובל עדיין מקרי לילה וזה נראה לי משהו שהיה צריך כבר לעבור לא ? מעבר לזה אני לרב גומר ממש מהר, לפעמים אפילו עוד עם בגדים רק מחיכוך תוך כדי המשחק המקדים. ממין אוראלי ואוננות לוקח לי יותר זמן לגמור. מה זה יכול להיות ? מה אפשר לעשות ?

30/01/2006 | 17:44 | מאת: ד"ר רן לין

תקין ונורמלי לחלוטין - אין יותר נורמלי מכל מה שתיארת

30/01/2006 | 23:58 | מאת: בן24

אוקיי, אז מתי הקרי לילה אמור לעבור ? ומה אפשר לעשות בנוגע לשפיכה המוקדמת ? האם יש סיכוי שזו איזשהי בעייה רפואית ? תודה רבה ואני משוכנע שאתה עסוק :) שוב תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים