שלום לכולם ובמיוחד לרופאים.יש לי בעיה.בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/01/2006 | 17:59 | מאת: בן 18 מודאג

שלום אני בן 18 ויש לי בעיה. אני חסר חשק מיני כל הזמן. פעם הייתי מאונן כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום והיום אני לא רוצה בזה כל כך.אני עושה את זה רק בגללש אני חושב שהחשק ירד לי יותר ויותר. יש לי חברה ואני שוכב איתה. קרה לי שקיימנו משחק מקדים ואז לפני ששכבנו (כאשר שמתי את הקונדום) ירדה לי הזקפה. בנוסף, אין לי כמעט זקפה.. גם לא בבוקר. בבקשה תעזרו לי...

17/01/2006 | 11:20 | מאת: בן 18 מודאג

ז

20/01/2006 | 13:36 | מאת: ofer

איני רופא אך מתוך מחקר על העניין אני ממליץ לך פשוט להימנע משפיכה - להפסיק לאונן וכמו כן בשעת קיום יחסי המין לא לשפוך. זהו מתכון בדוק לקבל חזרה חשק מיני וגם לפיתרון בעיות זיקפה. הזרע הוא חיוני ואינו בלתי מוגבל, כך ששפיכה מוגזמת מחלישה את כל המערכות שלנו, בראש ובראשונה את יכולתנו המינית. לשאלות נוספות לגבי עניין זה אתה מוזמן לפנות אלי למייל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים